Κατερίνα

Ξεκίνησα διδάσκοντας βιολογία. Παράλληλα, για να ευχαριστιέμαι, μαγείρευα, ανακάλυπτα τεχνικές και υλικά, δοκίμαζα και έγραφα στο blog μου, για να μοιραστώ τις εμπειρίες και τις ανησυχίες μου. Τότε πήρα την απόφαση να αφήσω τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσω στην Αθήνα για να καθήσω στα θρανία μιας σχολής μαγειρικής. Σεφ με δίπλωμα πια, και πίσω στην πατρίδα, συνδυάζω το τερπνόν μετά του ωφελίμου παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής και παρέχοντας συμβουλές για την οργάνωση γευμάτων, ενώ συνεχίζω να βγάζω το άχτι μου στο katerinascookinglab.wordpress.com και στη σελίδα Katerina’s Cooking Lab στο Facebook έχοντας πάντα το ίδιο σύνθημα:

«Η ευτυχία είναι στην απλότητα, μαγείρεψε απλά»

3 Comments

  1. Καλημέρα σας,

    Είμαστε ιδιοκτήτες ενός portal channel με ζωή 8 μηνών στο διαδύκτιο .
    Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που ειδικεύονται στο χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, την γεωπονία, την κηπουρική καθώς και του on line promo. Ελπίζουμε σε ένα meeting για μελλοντική συνεργασία μαζί σας. Θα μας ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας για το κανάλι μας καθώς και να πηγαίναμε σε σπίτια food bloggers να μας μαγειρέψουν!

    Επισκεφτείτε το νέο μας site!

    ένα μικρό δείγμα από την κατηγορία φαγητά

    καλή σας θέαση!

    http://www.diytv.gr/fagita/1-fagita-video/82-strountel-laxanika.html
    http://www.diytv.gr/fagita/1-fagita-video/93-moustarda-spitiki.html
    http://www.diytv.gr/fagita/1-fagita-video/87-ellinika-giogkakia.html

    Με εκτίμηση,

    Κώστας Φονταλής
    6945298441
    http://www.facebook.com/#!/diytv.gr

    ΠΡΟΦΙΛ

    DIYtv.gr: το video-γλωσσάρι για «μερακλήδες»

    Είτε μένεις μόνος, είτε συγκατοικείς, είτε έχεις οικογένεια, ένα είναι
    σίγουρο:
    καθημερινά «περνάνε από το χέρι» σου πολλά… μαγειρική, φροντίδα του σπιτιού, μικρομαστορέματα, περιποίηση του κήπου ή της βεράντας… πράγματα απλά και καθημερινά που μοιάζουν μερικές φορές «βουνό» γιατί δεν έχεις τη γνώση και την εμπειρία να τα «διαχειριστείς» όπως θα ήθελες.

    Από την άλλη, το να είσαι ενήλικας σημαίνει ότι είναι στο χέρι σου να κρατάς για τον εαυτό σου και «μικρές απολαύσεις» …ένα ξεχωριστό γεύμα, μία «γλυκιά» ανταμοιβή, ένα χαλαρωτικό Cocktail… έτσι δεν είναι;

    Επειδή λοιπόν κανένας δε «γεννήθηκε» νοικοκύρης, αλλά όλοι έχουμε μέσα μας το μεράκι της «καλοζωίας», δημιουργήσαμε το DIYtv.gr, ένα Video-γλωσσάρι για μερακλήδες!

    To DIYtv.gr στόχο έχει να δώσει απαντήσεις και να εμπνεύσει καθέναν από εμάς για να ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού – και όχι μόνο- με μεράκι και πρακτικό πνεύμα.

    Ξεκινώντας από το γεγονός ότι για τους περισσότερους από εμάς, είναι πολύ πιο εύκολο να μάθουμε και να καταλάβουμε κάτι βλέποντάς το «στην πράξη», το DIYtv.gr, επιστρατεύει τη δύναμη της εικόνας και με τη βοήθεια video, έρχεται να σας παρουσιάσει λεπτομερώς πως να πετύχουμε αποτελέσματα, για τα οποία -στις περισσότερες των περιπτώσεων – θα χρειαζόμασταν τη συμβουλή ενός ειδικού.

    Συντελεστές :

    Οργάνωση Παραγωγής- Marketing : Κώστας Φονταλής
    Κάμερα – Σκηνοθεσία : Γιάννης Φωτιάδης
    Post Production : Δημήτρης Τόλιος
    Σύνταξη (Ενότητα κήπος) : Δημήτρης Φωτιάδης

  2. Nenagi

    Πολύ καλόγουστο, με όρεξη και με απλές περιγραφές. Ξεκίνησε με πάθος και φαίνεται. Perfect!

Σχολιάστε