comment 0

Πασχαλινά αυγά βαμμένα με φυσικό τρόπο

Εγώ βάφω πάντα τα πασχαλινά αυγά μου με ένα τρόπο που έμαθα από την αδερφή της γιαγιάς μου που ήταν Εβραία. Στην ουσία, είναι ένας τρόπος βαφής που είχε ανακαλυφθεί πολύ πριν τις χημικές βαφές. Το μέσο που χρησιμοποιείται είναι τα τσόφλια των κρεμμυδιών. Μια κουταλιά ελληνικού καφέ χαρίζει στα αυγά μια καπνιστή γεύση.

20120413-190904.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s