comment 0

ΨΗΤΗ ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΜΕΛΙΟΥ

Ως βέρα Θεσσαλονικιά έχω μια αγάπη στην πανσέτα. Το συγκεκριμμένο πιάτο είναι πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο, αρκεί βέβαια να είναι και νόστιμη η πανσέτα που θα χρησιμοποιήσετε. Πρέπει όποτε χρησιμοποιείτε χοιρινό να είναι θηλυκό!

Λοιπόν αφήνω το βίντεο να πει τα υπόλοιπα! 

Επιπλέον ανακοινώνω ότι απο εδώ και μέχρι το Σεπτέμβρη θα λείπω, αλλά θα μοιράζομαι μαζί σας τις καλοκαιρινές μου γευσιγνωστικές περιπέτειες από το μπλογκ  του ξενοδοχείου που θα διαχειριζόμαστε μαζί με το Γιώργο στη Σκιάθο   www.viglesapartments.gr

Περιττό να πω ότι με χαρά θα περιμένουμε τους foodbloggers που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους και να τις συνδυάσουν με όφορφες γευσιγνωστικές εμπειρίες. Εκτός από όλα τα οργανωτικά θέματα του ξενοδοχείου  για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι, εγώ θα επιμελούμαι το πρωινό που θα σερβίρεται και όλα τα υπόλοιπα εδέσματα και ο Γιωργος θα επιμελείται τη λίστα κρασιών και ποτών.

Φιλιά πολλά σε όλους και καλές διακοπές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s